Contact

 

 

 

Voorzitter: Vacant

voorzitter@spartabromfietsclub.nl

vacant

Secretaris: Margriet van Mameren

Margriet neemt voor een periode van een jaar de functie van secretaris over na het aftreden van Wilfred. 
We zijn dus opzoek naar een persoon die dit kan overnemen. Interesse?
Stuur een mail naar een van de contactpersonen.

secretaris@spartabromfietsclub.nl

Contactpersoon archief: Wilfred Mengerink, vervulde van 1999 tot 2004 de functie van Vice-Voorzitter bij de Kreidler Club Oost Nederland. Via hen kwam hij in contact met de Sparta Bromfietsclub. Als werknemer bij de Monumentenwacht houdt hij zich al bezig met oude gebouwen. Hobbymatig is hij ook nog gek van het hele mobiele erfgoed.
wilfred@spartabromfietsclub.nl
 


Penningmeester: Timo Ijsseldijk
penningmeester@spartabromfietsclub.nl

Algemeen bestuurslid: Ton ten Broek, sinds 2007 is Ton de hoofdredacteur van ons clubblad De Spartakoerier. Dit bevalt hem zo goed dat hij graag wat meer wil doen voor onze club. Op de ALV van 2012 is hij daarom toegetreden tot het bestuur. Onze vliegende reporter zal nu dus ook vliegend bestuurslid zijn! redactie@spartabromfietsclub.nl

Algemeen bestuurslid: Stephan de Reus, zijn Sparta verzameling begon met een Sparta Sport 4V welke minutieus gerestaureerd werd. Enkele andere Sparta's volgden en hij maakte zelfs een prototype na. Nu zal hij zijn kennis inzetten voor de club en werken aan de PR taken en de reproducties voor het onderdelenfonds. stephan@spartabromfietsclub.nl

Algemeen bestuurslid: Freek Wessels, toert nu al enkele jaren rond op zijn blauwe Spatya Sport 3V. Meestal met zijn camera in de bagage, klaar om mooie foto's te schieten. Na het ontwerpen van de clubfolder en de nieuwe beursstand zal Freek nu voor de club de merchandise en website gaan regelen. freek@spartabromfietsclub.nl

Wegens een overweldigende hoeveelheid Spam is het contactformulier tijdelijk van onze website gehaald. Mocht u een vraag hebben ingediend maar geen antwoord gekregen dan kan het komen dat deze tussen de vele spam berichten is verloren. Via een mail naar een van de bestuursleden zal uw vraag beantwoord kunnen worden. 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club:

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.