Honderd Jaar Sparta. Artikel tijdschrift Bromfiets

Honderd Jaar Sparta. Artikel tijdschrift Bromfiets | 10 Januari 2018

online voor premium gebruikers

Artikel uit het tijdschrift bromfiets naar aanleiding van het honderd jarig bestaan van Sparta. Download document »

Tassenrek Politie ULM tekeningen

Tassenrek Politie ULM tekeningen | 14 Maart 2017

online voor premium gebruikers

Een complete set tekeningen waarmee het tassenrek van de Sparta Politie ULM en de Sparta PTT bromfietsen kan worden nagemaakt. Download document »

Documenten ALV 2017 | 2 Maart 2017

online voor premium gebruikers

Documenten die worden besproken tijdens de ALV op 11 maart 2017 Download document »

Bing carburateuronderdelen

Bing carburateuronderdelen | 4 December 2014

online voor premium gebruikers

Een boek met daarin van heel veel Bing carburateurs alle onderdelen en de bijbehorende prijzen. Download document »

Sparta Koerier 47

Sparta Koerier 47 | 1 December 2014

online voor premium gebruikers

Sparta Koerier 47, editie 2 van 2014 Download document »

Technische Map Sparta

Technische Map Sparta | 22 September 2014

online voor premium gebruikers

De blauwe technische map met instructies en handleidingen voor dealers en monteurs van Sparta's. Download document »

Sparta Koerier 46

Sparta Koerier 46 | 1 Maart 2014

online voor premium gebruikers

Sparta Koerier 46, editie 1 van 2014 Download document »

Poster Sparta Sport 3V

Poster Sparta Sport 3V | 7 Februari 2014

online voor premium gebruikers

Een poster met daarop een Sparta Sport 3V. Deze poster is gemaakt door Freek Wessels. Download document »

Poster Grand Sport 1968

Poster Grand Sport 1968 | 5 Februari 2014

online voor premium gebruikers

Een poster voor de club met daarop een Sparta Grand Sport van 1968. Download document »

Brief Dusor

Brief Dusor | 16 Januari 2014

online voor premium gebruikers

Een brief van de importeur DUSOR uit de Verenigde Staten van Amerika aan haar dealers. Download document »

Pagina:

Bestandscategorie├źn

Toelichting Documenten

De documentatie op deze pagina is niet openbaar beschikbaar. Om toegang te krijgen tot een kleine selectie: Meld je aan.

Wilt u alle documenten tot uw beschikking?  Word dan lid van de Sparta Bromfietsclub.

Alle documentatie op deze site zijn eigendom van de Sparta Bromfietsclub. Zij mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming van de Sparta Bromfietsclub verspreid, veranderd, verkocht of gepubliceerd worden op andere plaatsen, in welke vorm dan ook.

Adobe button

Al deze documenten zijn .pdf bestanden. Om deze te kunnen openen bent u Adobe Reader nodig. Klik op de knop hier boven om de nieuwste versie te downloaden.