Evenementen

Brommers kieken in de karke

Weekend 12 - 13 aug

Brommers kieken in de karke op 12 en 13 augustus 2017 

De stichting oude Gelderse kerken, de Sparta bromfietsclub en de Zündapp veteranenclub hebben een mooie tentoonstelling georganiseerd in de Oude Remigiuskerk van Steenderen. Thema is 100 jaar Zündapp en Sparta en we hebben geprobeerd om er iets moois van te maken. Op zaterdag is er een toertocht voor alle merken bromfietsen door het prachtige Achterhoekse landschap. Inschrijven in de kerk vanaf 10:00. De toertocht start om 11:00 vanaf het kerkplein. Deelname kost €5,- inclusief entree tentoonstelling. Op zondag is er een onderdelenmarkt en ook zal het plein gevuld zijn met oldtimer food trucks en is er live muziek bij het naastgelegen café Heezen. Alle ingrediënten voor een gezellig festijn zijn aanwezig. Ook de Sparta bromfietsclub zal met de clubstand aanwezig zijn.

Dorpsstraat 20 in Steenderen. info: Jan Bijvank e-mail: j.bijvank(apenstaart)weevers.nl 06 29 58 57 79
(apenstaart) vervangen door @ in het email adres.


« Terug naar Evenementen

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.

 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: