Sparta Plusdag

Zondag 3 jun

Voor al uw informatie omtrent Sparta

Dit is een leuk evenement waar Sparta liefhebbers van zowel Sparta motoren, brommers en snorfietsen elkaar kunnen ontmoeten. Er zullen weer diverse handelaren in Sparta bromfiets- en motoronderdelen aanwezig zijn en ook de Sparta bromfietsclub en de Sparta motorclub zullen hier met een clubstand staan. Daar kun je terecht voor informatie over jouw Sparta, maar ook verkopen we ongedoopte olie voor de ILO blokken, Sparta stickers, schakelveren en andere Sparta items. s’middags zijn er toertochten voor Sparta motor en bromfietsen.

De onderdelenmarkt is geopend van 10:00 tot 16:00. De toertocht start rond 13:00, vlak na het vertrek van de motoren.

Adres: Sparta fabriek, Wilmersdorf 37, 7327 AD in Apeldoorn. Info: Sparta motorclub, Peter Verkleij