Evenementen

Sparta weekend

Vrijdag 14 & 16 jul

Sparta Jubileum Weekend 2017

 

Het Sparta weekend blijft bestaan. Nadat Harrie Puts na 10 jaar een punt gezet heeft met het organiseren van het Sparta weekend, zijn er mensen die het stokje van hem hebben overgenomen.

Mia en Jo Hendrikx, Corleen en Frans van den Berg en Toosje en Coen van den Brink zullen gezamenlijk proberen om het succes van Harrie te evenaren en we beginnen gelijk goed.

 

Van de Sparta Bromfietsclub kregen we het verzoek om aan dit Sparta Weekend een jubileum tintje te geven omdat Sparta dit jaar 100 jaar bestaat en dat is volgens ons  aardig gelukt.

We hebben een interessant programma kunnen samen stellen met vele verrassingen, die ten dele door de Sparta Bromfietsclub zullen worden aangeboden.

Er komt o.a. een verloting met als hoofdprijs, 2 Spartabromfietsen die ter beschikking gesteld zijn door de Sparta Bromfietsclub.

Verder zijn er tal van kleiner prijzen die toch ook de moeite waard zijn.

 

Het blijft gewoon op de oude vertrouwde plek, n.l. Camping Het Spikkerdal in Asenray, waar Jeroen en Ingrid met hun team er weer alles aan zal doen om het ons naar onze zin te maken.

 

We hebben iedere dag een programma vol verrassingen en attenties waar iedereen van zal staan te kijken.  

Jo en Frans zullen samen met Harrie Puts en Henk Bremmers de route uit zetten.

Zo komen we weer op plaatsen waar we nog niet geweest zijn in het verleden. Natuurlijk zijn er ook weer de verschillende pauzes waar u een hapje en een drankje zal worden aan geboden.

 

Op camping Het Spikkerdal zullen we weer gebruikmaken van de mogelijkheden om bij Jeroen van het ontbijt en het avondeten te genieten, dit wel allemaal voor eigen rekening.

 

In de Sparta tent, kan alleen betaald worden met muntjes, deze zijn voor € 0,75 verkrijgbaar.

 

Dit jubileum weekend hebben we geen beperkt aantal, wel is er de verplichting om u voor 20 Juni aan te melden, dit i.v.m. de catering en het indelen van de kampeerplekken.

U kunt overnachten in uw eigen caravan, camper, tent of in de schuur.

Of de 5 appartementen klaar zijn is nog even niet zeker, Neem hier voor contact op met Jeroen. ( info@spikkerdal.nl   of  tel.  0475-690741  )

U kunt ook alleen op de zaterdag mee rijden, maar ook dan is aanmelden verplicht, i.v.m. de catering. Vermeld dan ook a.u.b. dat u alleen de zaterdag komt.

 

De kosten voor dit schitterende Sparta Jubileum Weekend zijn € 7,50  per persoon  ex. Overnachting en alles dat u in de kantine gebruikt. Voor de overnachtingen heeft Jeroen een sterk gereduceerde prijs.

 

Dit Sparta Weekend mag U niet missen.

Geef U op voor 20 juni via    spartaweekend@kpnmail.nl

Vermeld dan a.u.b. ook hoe u wilt overnachten, (Tent / Caravan / Camper / of schuur.)

Wij zorgen dan dat er een plek voor u is. Alleen de appartementen moet U zelf via Jeroen regelen.

 

Voor meer info kunt u ook op www.bromfiets-toertochten.nl  terecht.

 

Wij rekenen op een grote opkomst.

 

Vriendelijke groet,     Mia, Corleen, Toosje, Jo, Frans en Coen.


« Terug naar Evenementen

Sparta voor 't leven

Geachte Sparta bezitter,

In de allereerste plaats willen wij U gelukwensen met het feit, dat U zich een Sparta bromfiets heeft aangeschaft! Hetgeen U hierover reeds verteld is, zal overtroffen worden door Uw eigen ervaringen, nu U één der modernste bromfietsen bezit. Deze zal Uw leven veraangenamen en mogelijk maken dat U thand in plaatsen kunt komen, die U vroeger met moeite en grote onkosten hebt kunnen bereiken. Wij van onze kant hebben alles gedaan en zullen ook in de toekomst redelijkerwijze gesproken nog alles doen om U tot een tevreden Sparta-gebruiker te maken. Daarvoor moeten wij echter voor alles Uw hulp inroepen door dit instructieboekje goed te lezen en de aanwijzingen nauwkeurig op te volgen.

U zult begrijpen, dat de Sparta, die zo weinig gecompliceerd en toch tot zulke grote daden in staat is, met overleg behandeld dient te worden, wil hij zijn functie goed blijven verrichten.

Dit boekje zal u een leidraad geven voor het rijden, de behandeling en de regelmatige controle.

Laat echter eventueel optredende storingen steeds door een goed vakman opzoeken en herstellen.

Wij wensen U heel veel genoegen toe met Uw bezit en twijfelen er niet aan of Uw Sparta zal U dit genoegen ook geven!

Sparta Rijwielen- en Motorenfabriek N.V. Apeldoorn

 

Ongeveer 45 jaar na het publiceren van deze tekst heeft de Sparta bromfietsclub de taak op zich genomen om  te zorgen dat Sparta's ook echt voor het leven meegaan. Op deze website proberen wij de bezitters van Sparta bromfietsen zo goed mogelijk te helpen om nu zelf het onderhoud aan hun rijwielen te plegen en ook om de hobby, middels toertochten, beurzen en andere evenementen, nóg leuker te maken.

 

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: