Forum

Dit is een topic in Forum » Algemeen » Algemene zaken » Lidmaatschap / Onderdelendag

Citeer
Privébericht
Naar profiel
Bewerk dit bericht

Hallo, 

ik ben Jouke uit Dordrecht. 

Ik ben in het bezit van een Sparta Sport uit 1966/1967. Deze mist een cillinder en zuiger, misschien nog wel meer, maar dit is een V49 motor en ik kan geen onderdelen vinden op dit moment. Ik zag echter staan dat er 2 maal per jaar een soort onderdelendag werd georganiseerd. Ziet u, ik wil heel graag mijn Sparta Sport in zo originele staat als mogelijk repareren en er op rond rijden. Laughing

Nu was daar een dingetje mee, en dat is dat ik daar lid voor moet zijn. Ik zou dat op zich wel willen, ik heb een andere post gemaakt, en dat ging over wat voor Sparta ik precies had. Ik kreeg een ontzettend vriendelijk en welkomend antwoord, dus lid zijn van een vereniging is heus niet iets wat ik wil ontwijken. Nu zitten daar wel een paar "maaren" aan, nummer 1 is dat ik maar 18 ben. Ik heb niet veel geld. In de zomer ben ik pizzabezorger, als ik niet op vakantie ben dan werk ik 5/6 dagen in de week. In de winter geef ik bijles in Natuur -en Scheikunde, het aantal uren is inconsistent. Daarnaast, ik ga naar VWO 6 dit jaar, ik ben best wel bang dat ik bedolven word in huiswerk dit jaar. En dan komt de rest nog, zoals naar feestjes gaan, want tja, ik ben 18 (wel op de fiets natuurlijkWink). 

 

In ieder geval, ik zou graag toegang willen op een verkoopdag van het onderdelenfonds, ik ben bereid om hiervoor lid te worden. Alleen wat zou er dan precies van mij verwacht worden? Wat moet ik verwachten?

Ik heb de statuten gelezen, en tot dusver is me het ongeveer duidelijk. Als ik het goed begrijp, dan zouden mijn verplichtingen, rechten, en jaarlijkse bijdrage bepaalt worden in de algemene vergadering. Dat is dan prima, wat kan ik ongeveer verwachten? 

 

Met vriendelijke groeten,

Jouke

pjotr
Citeer
Privébericht
Naar profiel
pjotr

Jouke, er wordt op dit moment een opgegboorde /gehoonde ciinder + een nieuwe zuiger voor een JLO G49 aangeboden op marktplaats voor 55 €, da's een hele schappelijke prijs en daar zou ik in elk geval niet te lang over twijfelen..

JoukeRodenhuis
Citeer
Privébericht
Naar profiel
JoukeRodenhuis

Excuseert. Misschien heb ik te lang gedaan over het schrijven van dit topic. Ik ben degene die dit geschreven heeft. 

Ik kom er namelijk net achter dat ik iets vergeten was, en dat is dat ik graag even wilde laten zien dat ik serieus ben in het willen repareren van mijn Sparta, namelijk het laten zien van mijn Kreidler Florett uit 1968. Mijn reparatieproject van dat ding is begin vorig jaar af gekomen, en daar heb ik die zomer op rond gereden. Ik ben er naar Zeeland maar ook naar Duitsland mee gereden. (Sirjansland in Zeeland, en Recklinghausen in Duitsland). Allebei in 1 keer. Zadel zit lekker!! 

 

Hier volgen 2 foto's, eentje nadat ik terug kwam van het jaarlijkse ringsteken op Koningsdag in Lekkerkerk. Je krijgt een stokje en je moet deze door een ring die boven de straat hangt zien te steken, terwijl je op de brommer zit. Best wel grappig! Het kroontje kreeg ik van een stel mensen die in een oude

ford uit 1943 zaten. Verder is er een foto met vergeten spullen uit de vakantie van zeeland, er zat een BBQ bij en alles moest mee. Dat bagagerek hebben ze best goed geregeld bij Kreidler! De ander ziet u mij en mijn vader achterop rijden naar de ring voor onze neus. Beetje concentratie was wel nodig van mij, mijn vader is bijna 100 kilo en ik ben nauwelijks 70 waard

JoukeRodenhuis
Citeer
Privébericht
Naar profiel
JoukeRodenhuis

Ik zie het staan. Meteen een berichtje gestuurd, ik had de zoekopdracht al bewaard maar mijn mail nog niet gecheckt. Ik ben nauwelijks een uurtje tijd van werk.. Maar bedankt voor de waarschuwing! 

pjotr
Citeer
Privébericht
Naar profiel
pjotr

Dit ga je op de onderdelen dag niet tegenkomen, als je hier interesse voor hebt wacht dan niet te lang want dit soort onderdelen is vaak zo verkocht.

pjotr
Citeer
Privébericht
Naar profiel
pjotr

Mooie foto's Jouke , mocht je wat willen weten vraag het gerust. Ook dit type sparta heb ik, dus weet je niet precies hoe iets heeft gezeten dan kan ik je waarschijnlijk verder helpen.Over dit topic

Gestart 24 Augustus 2018 door

Laatste reactie door 45069


Meest recente posts

remstang sparta sport 2v 1973
Ik heb deze er onder zitten, werkt...
2 Juli | 20:10 uur door remijanssen

Even voorstellen Marijn en Martin
Ieder zijn eigen keuze  en smaak,   en geld...
2 Juli | 19:57 uur door 45069

Sigaaruitlaat diam.60 mm en 28 mm aansluiting
hallo Ronald, als het geen nieuwe moet zijn heeft jansen in...
2 Juli | 16:00 uur door gerardus

Nieuw prijs Sparta sport 2V
hallo Teun hij weet niet dat deze nog gemaakt worden dus ik zou...
2 Juli | 15:57 uur door gerardus

Revisie set handschakelaar 2V 1976
Hoi martin en marijn welkom bij de club ja dit hoort in de andere...
1 Juli | 16:26 uur door @tje

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: