Forum

Dit is een topic in Forum » De Werkplaats » Motorisch » 2e versnelling werkt niet.

Martijn
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Martijn

Hallo,

 

Ik heb hier een Sparta staan met een JLO blok met 2 versnellingen.

De eerste versnelling werkt prima maar de 2e pakt hij niet, ook geen gevoel of geratel. Niks.

Koppeling is prima, snaartje heel.

Iemand een idee?

 

Alvast bedankt,

 

Martijn van Heerde

Maarten
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Maarten

Staat de hevel op het blok wel in de goede stand? De hevel borg je namelijk op de vork met een klein boutje verkeerd plaatsen kan dit euvel tot gevolg hebben.

Moet er wel bij zeggen dat ik al even niet meer met ILO heb gespeeld.

pjotr
Citeer
Privébericht
Naar profiel
pjotr

Als je de versnellings kabel los haalt (of helemaal terug stelt) dan zou hij in z'n 2 moeten staan. Doet hij dit ook of kun je dan het achterwiel gewoon ronddraaien?

pjotr
Citeer
Privébericht
Naar profiel
pjotr

Is het trouwens een rond ( G 50) of een 'vierkant' blok (G 49)

Martijn
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Martijn

Het is een rond blok.

 

Zal even naar de kabel gaan kijken.



Over dit topic

Gestart 5 April 2012 door Martijn

Laatste reactie door Martijn


Meest recente posts

Hulp gezocht bij een achterwiel GI 50 Sport
20 September | 16:43 uur door Mark Voskamp

Voorstellings rondje
Hallo allemaal ik heb een oude Sparta brommer gekocht, zonder...
19 September | 21:36 uur door S Postma

Hulp gezocht met een sparta happy (Sachs 504/1
Hallo allemaal,Ik heb reeds een Sparta Happy gekocht om op en neer...
19 September | 19:13 uur door M K Young

Motorbeugels nu op mp
Weet niet meer wie er laatst beugels zocht voor de motorophanging,...
16 September | 22:18 uur door Ouwe Luuk

gegevens coda
Het brommer VIN nr. 314380 Boek 16, pagina 154: Datum:...
16 September | 19:18 uur door Geert

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: