Forum

Dit is een topic in Forum » De Werkplaats » Motorisch » sparta av loopt niet goed

Schotten
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Schotten

mijn zoon heeft een sparta av.

als hij op standaard staat loopt hij perfect, totdat hij er op gaat zitten.

dan wil hij niet vooruit

De carberateur is schoongemaakt net zoals de benzinekraan, en uitlaat.

Hij vonkt goed. wie weet wat er aan mankeert

Maarten
Citeer
Privébericht
Naar profiel
Maarten

blijft de motor wel lopen wanneer hij gas geeft? maar slipt alles door de rijkoppeling heen?

zo ja, dan is er een koppelingsplaat stuk. Weinig kracht maar wel rijden? idem of uitvulling koppeling te weinig.

Smoort de motor? dan even afsstelling voorontsteking nazien.



Over dit topic

Gestart 18 September 2014 door Schotten

Laatste reactie door Maarten


Meest recente posts

Slippen van de koppeling van sparta 2v uit 76
Volgens t boekje is t 13-32 tandwielverhouding. Groet Ronald
13 Augustus | 22:12 uur door Ouwe Luuk

Olie verversen Sachs 50/3
Ooh hee dat is interessant Pjotr! Ik wist niet dat Sachs zelf ATF...
12 Augustus | 23:55 uur door FW91

Vraagjes.....
Rinky toys heeft de handels kijk daarvoor bij puch met...
11 Augustus | 18:05 uur door @tje

G49 valt uit.
Geen koude bougie muurvast in n hete motor draaien heb ik weleens...
5 Augustus | 08:39 uur door Ouwe Luuk

JLO GA50 koppeling mist
Je mist overigens niet de koppeling maar de kruisveer +borgring en...
25 Juli | 13:26 uur door pjotr

Facebook

Like ons op Facebook en blijf zo op de hoogte van de club: